Ashland-Greenwod Game and Day-Off School

I går hadde vi en ettertraktet fridag fra skolen. Jeg startet med fotball-frokost på Hy-vee (matbutikk) og litt quizzing på skolen med god stemning! Resten av dagen ble tilbrakt på forberedelser til Ashland-kampen vi skulle spille senere med litt pauser innimellom. Kampen i seg selv var ikke noe stort høydepunkt med et tap på 49-26.  Men vi gjorde vårt beste og mer enn det kan vi ikke gjøre, ikke så lett å håndtere noen av de spillerne deres som var cirka 300 pounds (140-150) kilo!

      VS      

Logoene til LL-warriors og Ashland-Greenwood Bluejays

Frode kommer også denne helgen. På programmet er det litt forskjellige ting vi skal gjøre med han. Det er et resturantbesøk i morgen. Det betyr også at vår Sioux-Falls, South Dakota tur er denne uken, nærmere bestemt tirsdag–>Onsdag. Vi skal reise å besøke Augustana College der som har samarbeid med Drottningborg.

BILDER FRA AUGUSTANA. LAGET ER KALT VIKINGS NOE SOM PASSER BRA FOR NORDMENN SOM SKAL KOMME PÅ BESØK!

På torsdag skal vi spille sesongens siste kamp mot Syracuse. Da er det vinn eller forsvinn, vinner vi går vi til State Playoff og taper vi er sesongen over. Frode, Eline og Silje skal komme å se på, det blir spennende!

 

Logoen til Syracuse Rockets – laget vi møter neste torsdag..

Fredag skal nordmennene innta «The Basetts!» Jeg er invitert til middag der, det er Frode sin siste dag her også. Det blir spennende og greit å kunne snakke litt Norsk igjen og få litt oppdateringer fra Borgenlivet!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s