Middag med Frode + forberedelser til South Dakota tur i mårra

I går var jeg, Eline og Silje ute og spiste med Frode Nilsen som besøkte oss fra Drottningborg. Praten satt løst og vi koste oss veldig på Applebies! Jeg spisten en god pastarett (Pasta Alfredo) og hadde en awesome dessert!

Vi snakka om hvordan ting går her og litt forskjeller fra USA til Norge. Vi brakte fram minner fra Drottningborg og Frode forklarte hvordan det er annerledes enn i fjor på noen måter. Vi startet også planleggingen av uka når Frode er her.

I morgen skal jeg reise sammen med «resturantgjengen» fra i går til Sioux Falls, South Dakota. Det er cirka en 3-4 timers biltur fra Lincoln og vi reiser etter skolen cirka 3-4 tiden. På onsdagen skal vi besøke Augustana University som samarbeider med Drottningborg, hver elev som har gått på Borgen får 30 % biligere skolepenger på Augustana! Gleder meg også til å se en ny stat og en ny by.

Litt fun facts of staten South Dakota:

– Mount Rushmore, steiformasjonen formet som Amerikanske presidenter er i denne staten.

– Denne staten er en av de mest folkerike Indianer-statene i USA med 60000 Indianere som bor der.

– Mange personer her snakker også Fransk grunnet tidligere okkupasjon og hovedstaden som heter Pierre er oppkalt etter en franskmann.

– Kjente personer fra Staten er mest Indianere og noen sportsfolk: Norm Van Brocklin (football) and Sparky Anderson (baseball). Vi har også tidligere vise-president Hubert Humphrey på listen.

Ønsk meg god tur, jeg ber om at reisen vil gå fint og oppholdet blir innholdsrikt og spennende på mange måter. Kos dere i snøen hjemme i Norge!

Reklamer

3 thoughts on “Middag med Frode + forberedelser til South Dakota tur i mårra

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s