Volunteerism in my local community in U.S

En av de viktigste verdiene i følge Amerikanere er «volunteerism» eller evnen til å hjelpe andre som trenger en hjelpende hånd. På Drottningborg i fjor lærte vi om denne verdien i det Amerikanske samfunnet og jeg nyskjerrig som jeg er lurte på hvordan dette ville komme frem her i Nebraska. Det beste eksemplet på dette er noe som to lærere på Lincoln-Lutheran har satt til Lincoln og USA som helhet. Etter superstormen «Sandy» på Østkysten inntraff, bestemte Mr. Sean Wieting og Mr. Bob Krall seg for å reise å hjelpe til med å gi penger, bibler og klær til folk i Toms River, New Jersey. For denne handlingen kom de på nasjonal TV i beste sendetid og de har satt et fabelaktig eksempel for folk i Nebraska og USA. Jeg kjenner selv at jeg blir inspirert av denne idéen og tanken på at de bruker 4-5 dager av thanksgiving-ferien deres til å reise 1800 miles (3400 km) er helt fantastisk!

Isaiah 58:10-11 (Jesaja 58:10-11)

If you pour yourself out for the hungry and satisfy the desire of the afflicted, then shall your light rise in the darkness and your gloom be as the noonday. And the Lord will guide you continually and satisfy your desire in scorched places and make your bones strong; and you shall be like a watered garden, like a spring of water, whose waters do not fail.

Reklamer

One thought on “Volunteerism in my local community in U.S

  1. Hei, dette gav gjenklang i mitt hjertet:-) Verden er på mange måter et urettferdig sted. Det å gi av det en har av tid, kompetanse og penger, kan virkelig bety noe for noen! Ingen kan klare alt, men for noen kan en bety noe. Det gjelder jo på alle plan i livet! Så fortsett med å spre glede, fred og godhet på din vei! Tenker på morfar som i mange år har vært leder for «Sammen om nøden» i Flekkefjord, uten at han gjør så mye vesen av det. Det er mange hverdagshelter, som kan løftes fram. Ha en velsignet herlig Thanks giving!! :-)m

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s