Reiser og turer så langt i USA

Denne siden er dedikert til oppfyllelsen av turistdelen av meg dette året. Jeg har fått mange gode reiseopplevelser dette året som jeg vil skrive om så langt. Turer i USA:

Turer med Amerikansk-fotball rundt i Nebraska: D.C West – Valley, NE. Syracuse, NE. Pierce, NE. Falls City, NE. Ashland, NE.

Kansas City, Missouri- Worlds of Fun. Vi dro hit første uka og koste oss i en stor fornøyelsespark!

South Dakota med Silje, Eline og Frode Nilsen – vi besøkte Augustana College og koste oss i South Dakota hvor vi besøkte nordmenn som gikk på college, det var veldig spennende!

San Fransisco, California; Jeg dro til S.F og nordlige California i 4 dager i starten av oktober. Dette var sinnsykt gøy, jeg bodde med noen venner av Bryce der i Vacaville utenfor San Fransisco. Det var veldig gøy å se «the city by the bay» og feire bursdag på Hard Rock Cafe!

Kansas City tur med Mr. Bassett og Eline – jeg dro til Kansas City igjen og litt rundt i Missouri, det var gøy og spennende med skyting med pistol/rifle og firhjulings-kjøring.

Colorado med vertsfamilien: Vi reiste til Winter Park rundt nyttår for å stå på ski og kose oss! Det var fantastisk å stå på ski i en av Colorados største skiannlegg med vertsfamilien!

Boulder, CO og Eldora, CO med Messiah Lutheran Church – Jeg reiste med Silje, Eline og mange fra Lincoln-Lutheran til Colorado igjen for å stå på ski i Eldora. Var en fantastisk tur med mange hyggelige og greie folk!

Jeg har mange flere planer jeg gleder meg til å oppleve her i løpet av mitt Amerikanske eventyr!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s